SHANGRI-LA BOSPHORUS, ISTANBUL’DA  ‘TASTE OF SHANGRI-LA’ GÜNLERİ BAŞLADI 

SHANGRI-LA BOSPHORUS, ISTANBUL’DA  ‘TASTE OF SHANGRI-LA’ GÜNLERİ BAŞLADI 

Shangri-La Grubu’nun 21 imza restoranında eş zamanlı olarak düzenlenen “Taste of Shangri-La” gastronomi festivali, Türkiye’den Shangri-La Bosphorus, Istanbul’daki IST TOO ve Shang Palace’da başladı. Executive Chef Giovanni Terraciano ve Chef de Cuisine Cheng Lu’nun titizlikle hazırladığı imza yemeklerinden oluşan Taste of Shangri-La tadım menüleri, sınırlı bir süre için özel fiyatla sunulacak.  IST TOO’da İtalyan mutfağının en seçkin lezzetlerini sunarken, Shang Palace ise misafirlerini Kanton mutfağının kalbine lezzet dolu bir yolculuğa çıkaracak.

Beşiktaş’ın kalbinde eşsiz Boğaz manzarası ve üstün hizmet kalitesiyle dikkat çeken Shangri-La Bosphorus, Istanbul; sıra dışı bir gastronomi etkinliğine ev sahipliği yapıyor. Shangri-La Grubu’nun 10 otelindeki 21 imza restoranında, Ekim ayı boyunca gerçekleştirilen “Taste of Shangri-La” gastronomi festivali, Türkiye’de de Shangri-La Bosphorus, Istanbul’daki IST TOO ve Shang Palace’da gerçekleşiyor. Executive Chef Giovanni Terraciano ve Chef de Cuisine Cheng Lu’nun titizlikle hazırladığı imza yemeklerinden oluşan Taste of Shangri-La tadım menüleri, sınırlı bir süre için özel fiyatla sunulacak.  IST TOO’da İtalyan mutfağının en seçkin lezzetlerini sunarken, Shang Palace ise misafirlerini Kanton mutfağının kalbine lezzet dolu bir yolculuğa çıkaracak.

REKLAM ALANI

Ekim Ayına Özel Tadım menüleri

 

Shangri-La Bosphorus, Istanbul’un ödüllü imza restoranı Shang Palace’da Peking Ördeği, wok’ta kızartılmış kuzu pirzola ve diğer muhteşem spesiyalitelerle dolu bu deneyimle kendinizi şımartın.  Tadım menüsünde, Acı-Ekşi Deniz Mahsulleri Çorbası, Tavuklu Fen Guo, Sebzeli Fen Guo, Özel Çıtır Ördek, Wok’ta Acı Sosla Pişirilmiş Kuzu Pirzola ve Acı Sos ile Lezzetlendirilmiş Tavuklu Çin Eriştesi yer alıyor. Tatlı olarak da Mango Kreması Dolgulu “Kuğu”, Mango Salatası eşsiz bir lezzete ev sahipliği yapıyor. 4 aşamalı bir menünün sunulduğu restoranda şarap eşleştirmesi seçeneği de bulunuyor.

IST TOO’da ise Boğaz’ın büyüleyici manzarası eşliğinde, Deniz Mahsullü Risotto ve Burrata gibi İtalyan mutfağının en seçkin lezzetlerini deneyimleyebilirsiniz. IST TOO’da, ızgara biber ve köz patlıcanlı Burrata Salatası, kabak, domates sosu ve kalamar mürekkebinin yer aldığı Deniz Mahsullü Risotto ve sıcak espresso çikolata soslu Fındık Çikolata Semifreddo olmak üzere 3 aşamalı bir tadım mrnüdünr  şarap eşleştirmesi seçeneği de yer alıyor.

Okunma Sayısı: 240

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ