Sarar’ın 80. yılına özel

Sarar’ın 80. yılına özel

Sarar’ın 80. yılına özel

Türk hazır giyim sektörünün ve moda dünyasının lider markalarından Sarar, ülkemizi uluslararası arenada başarıyla temsil eden illüstratör Robin Yayla ile iş birliğine imza atarak özel bir kapsül koleksiyon geliştirdi.

Sarar’ın 80. yılına özel olarak hazırlanan koleksiyonda, Eskişehir, İstanbul ve Paris gibi şehirlerin simgesel yapılarından ilham alınarak tasarlanan takım elbise, gömlek, bomber mont, pantolon, sweatshirt, t-shirt ve çanta gibi parçalar, 10 Ekim Perşembe gününden itibaren vitrinlerdeki yerini alacak.

1944 yılında kurulduğu günden itibaren moda endüstrisine yön veren Sarar, 80 yıl önceki tutku ve kalite anlayışını sürdürürken, yeni nesil ve dinamik koleksiyonları da moda severlerle buluşturmaya devam ediyor. Sarar son olarak, Milano’da aldığı tasarım eğitiminin ardından, mimariye olan tutkusunu ve illüstrasyon yeteneğini özgün bir sanatsal dile dönüştüren Robin Yayla ile sanat ve modanın eşsiz sentezini ortaya koyan Robin Yayla x Sarar isimli özel bir kapsül koleksiyonu moda tutkunlarının beğenesine sunmaya hazırlanıyor.

İğne, Mezura ve Yüksüğün Sanatsal Yorumu

REKLAM ALANI

Robin Yayla x Sarar koleksiyonunda, Yayla’nın gözünden nesneler, farklı kimliklerle Sarar’ın 80 yıllık mirasına atıfta bulunurken, iplik bobini, iğne, yüksük ve mezura gibi terziliğin önemli nesneleri de Eskişehir, İstanbul ve Paris gibi şehirlerin simgesel yapılarıyla sanatsal bir harmoni içinde birleşiyor.

Koleksiyonda kullanılan baskı teknikleri, nakış patch ve kabartmalı baskı gibi dikkat çekici tekniklerle hazırlanan tasarımlar, konforlu kalıpları ve kaliteli detayları ile moda severlere, stillerini ön plana çıkaracak şık ve modern alternatifler sunuyor. Yüksüğün şapka, mezuranın elbise, iğnenin ise kılıç olarak yeniden yorumlandığı koleksiyon ile moda sektörüne yeni bir soluk getirilmesi planlanıyor.

Okunma Sayısı: 532

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ