Günel Zeynalova’yı hemşehrileri Michael Jackson’a benzettiler

Günel Zeynalova’yı hemşehrileri Michael Jackson’a benzettiler
  • Magazin / Manşet
  • 11/10/2024 07:04
  • Günel Zeynalova’yı hemşehrileri Michael Jackson’a benzettiler için yorumlar kapalı
  • 82
  • A+
    A-

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses’in keşfettiği Azeri Kızı Günel Zeynalova’nın aşırı zayıflaması hayranlarında panik yarattı. Bir dönem Ebru Gündeş’in eski eşi Reza Zarrab ile yaşadığı aşkla da adını duyuran şarkıcı geçirdiği estetik operasyonlarla bambaşka birine dönüştü.

Aşırı zayıflayan 38 yaşındaki Günel Zeynalova’yı hemşehrileri ” Aynı Michael Jackson olmuşsun ” diyerek yorum yağmuruna tuttular.

REKLAM ALANI

DurakMedya’dan Mustafa Barış Durak’ın haberine göre ünlü ünlü şarkıcı Günel Zeynalova’yı hemşehrileri Michael Jackson’a benzettiler. Müzik kariyerinden daha çok İranlı iş adamı Reza Zarrab ile yaşadığı aşkla adını duyuran ve şimdilerde pek ortalıkta görünmeyen şarkıcı Günel Zeynalova aşırı zayıflayınca hayranları yağmuruna tuttu. Sosyal medya üzerinden hayranlarına canlı yayın açan şarkıcının aşırı zayıflamasına ” Aynı Michael Jackson olmuşsun” dediler. Ünlü şarkıcının özellikle Azeri hemşehrilerinin çoğunlukla yorum yaptığı görülürken bir hayranı da Günel’i sosyetik güzel Süreyya Yalçın’a benzetti.

Okunma Sayısı: 492

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ