A’dan Z’ye Güzel İnsan “Melda Yeter”

A’dan Z’ye Güzel İnsan “Melda Yeter”
  • Magazin
  • 07/10/2024 08:27
  • A’dan Z’ye Güzel İnsan “Melda Yeter” için yorumlar kapalı
  • 46
  • A+
    A-

Ankara Cemiyet hayatının en güzel isimlerinden Melda Yeter başarılı bir iş kadını olarak anılmakta…

Melda Hanım işindeki başarısıyla ön plana çıkıyor. Yıllardır iş dünyasında bulunan kardeşleri ile birlikte aile şirketlerinde çalışan Melda Yeter, iş hayatı serüveninden, aile ve özel hayatına kadar hemcinsleri için adeta idol bir kişilik.

İş hayatından arta kalan zamanlarda tatil yapmayı seven ve yeni yerleri keşfettiğinde mutlu olan Melda Hanım, İş ve dinlence arasındaki o dengeyi rahatlıkla sağlayabiliyorum diyerek; “Gittiğim yerlerin yöresel lezzetlerini denemeden asla dönmem. Aynı zamanda o yörelerin tarihi yapılarını, popüler restoran ve beachleri de ziyaret etmeye çalışırım. Tatil benim için tam olarak deşarj olmaktır. Ne tamamen dinlenmek, ne de tamamen gezip eğlenmek. En sevdiğim tatil şekli gezmek, yeni yerler keşfetmek, eğlenmek ve aynı zamanda tabii ki biraz da dinlenmek”

REKLAM ALANI

Çalışkan, Dost Canlısı ve Gezgin Biri

Aynı zamanda çok çalışmak öncelikli prensibimdir. Titiz ve detaycı kişiliğim her zaman kontrolün elimde olmasını istememe neden olur. İş hayatımda güvene dayalı ilişkiler kurarım. Karşımdaki kişilerin de menfaatlerini düşünerek çalışırım. Her zaman yeni hedeflerim vardır. Bu beni heyecanlandırır. Yenilikleri takip edip; kendi şirketlerimde bu yenilikleri uygulamayı severim. Spor yapmak en büyük hobimdir, yüzerim, jimnastik yaparım. Ne yazık ki eve iş getirenlerdenim. Evde de boş vakitlerimde çalışırım. Ancak ailece çıktığımız geziler; benim en keyif aldığım zamanlardır. Her zaman yeni yerler görmeyi yeni lezzetler, yeni kültürler keşfetmeyi severim. Dost toplantılarını severim. Dostlarla geçirilen vakit dolu vakittir benim için.

İnsan Eğlenirken Bile Bir Şeyler Öğrenebilir

Tatilin kendisi için dinlenmenin yanı sıra yeni yerler keşfetmeyi, eğlenmeyi de ifade ettiğini belirten Melda Hanım, en çok tercih ettiği tatil bölgesinin ise genellikle Ege ve Akdeniz olduğunu söylüyor. Ege ve Akdeniz aşığı biri olarak restoranları ve beachlerini çok seviyorum. Denizi, doğası insanları o kadar güzel ki gerçekten cennet gibi. Gittiğim bölgenin yöresel lezzetlerini denemeden asla dönmem. Ve tabii ki tarihi yapılarını, popüler restoran ve beachleride ziyaret etmeye çalışırım. İnsanın herkesten öğreneceği bir şeyler olduğunu düşünüm. Eğlenirken bile insan öğrenebilir.

Okunma Sayısı: 328

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ